Contact

Bij het samenstellen van de informatie die u op deze website aan zult treffen zijn wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Wij hebben daarbij gebruik gemaakt van informatie die vrijelijk op het internet toegankelijk is en die ons door derden is aangeleverd. Wij kunnen daarmee niet helemaal voorkomen dat deze informatie onvolkomenheden bevat. Als u ons hierover feedback wilt geven dan verzoeken wij u gebruik te maken van het formulier op deze website. U kunt dit formulier ook gebruiken om ons over aanbiedingen kinderwagens feedback te geven. Dit is ook de beste manier om aanbiedingen kinderwagens vragen aan ons te stellen.

Wij proberen alle kinderwagens vragen binnen één werkdag beantwoorden. Mocht dit om de één of andere reden niet mogelijk zijn dan zullen wij daarover binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Wij verkopen op deze website geen kinderwagens, wij geven slechts informatie over de beste aanbiedingen kinderwagens en verwijzen onze bezoekers door naar de online kinderwagens winkel of outlet die de aanbieding gemaakt heeft. Alle informatie op deze website, hoe zorgvuldig deze ook samen gesteld is, is volledig informatief van aard en er kunnen op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.