Wie Zijn Wij

Bij het zien van alle aanbiedingen op deze website zal wellicht bij u de vraag opkomen waar deze aanbiedingen allemaal vandaan komen. Ook zult u zich wellicht afvragen wie zijn wij om zomaar al deze aanbiedingen op één website te zetten. Op deze en andere vragen zult u op deze pagina een antwoord vinden.

Aanbiedingenkinderwagens.nl is een initiatief dat opgezet is om aanstaande of nieuwe ouders te informeren over de verschillende aanbiedingen voor kinderwagens die op het internet te vinden zijn. De vraag wie zijn wij kunnen wij beantwoorden door te zeggen dat wij een internet marketing bedrijf zijn die al jaren lang actief is op het gebied van internet marketing. De ruime expertise die wij opgedaan hebben op verschillende gebieden stellen ons in staat op de markt te ‘lezen’ om op die manier in te spelen op kansen die er volgens ons aan komen. Wij weten als geen ander dat de eisen die gesteld worden aan een kinderwagen geheel afhankelijk zijn van de persoonlijke omstandigheden en wensen. Toch vonden wij het wenselijk om een heldere en eerlijke vergelijking te hebben tussen alle aanbiedingen die wij tegen kwamen toen wij een aanbieding zochten. Toen wij zelf het aanbod van passende aanbiedingen onderzochten konden wij geen onafhankelijke vergelijking vinden dus besloten we om zelf deze dienst op te zetten en in de vorm van aanbiedingenkinderwagens.nl aan te bieden.

Aanbiedingenkinderwagens.nl is onafhankelijk en is niet verbonden aan fabrikanten van kinderwagen, groothandels in kinderwagens of een winkel van steen. Hierdoor kunnen wij aanbiedingen van alle online aanbieders weer geven voor zover die aanbieders ons dat toe staan. Met deze werkwijze wil aanbiedingenkinderwagens.nl betrouwbaar advies geven aan iedereen die op zoek is naar kinderwagen aanbiedingen. Wij stellen de aanbiedingen die u op aanbiedingenkinderwagens.nl weer gegeven ziet samen door zelf actief te zoeken naar aanbiedingen op het internet en uit gegevens die ons door online kinderwagens winkels of outlets beschikbaar worden gesteld. Alle aanbiedingen die wij vinden of aangeleverd krijgen worden door ons beoordeeld aan de hand van objectieve criteria. Wij beoordelen alle aanbiedingen als eerste op kwaliteit en veiligheid, hierdoor wordt eerste gekeken naar de volgens ons belangrijkste factor. Ten tweede kijken wij of een aanbieding u waar voor uw geld brengt, krijgt u bijvoorbeeld alleen een kinderwagen of krijgt u daar ook accessoires bij. Als laatste kijken wij naar de prijs die u moet betalen voor de aanbiedingenkinderwagens waarbij kinderwagens die op de eerste twee punten goed scoorden natuurlijk bovenaan te vinden zullen zijn. Door deze werkwijze kunnen wij betrouwbaar aanbiedingenkinderwagens vergelijken zonder dat wij daarbij beïnvloed worden door aanbieders.

Wij verkopen zelf geen kinderwagens maar wij verwijzen onze bezoekers door naar de online kinderwagens winkel of outlet die de aanbieding van uw voorkeur heeft. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij niet als tussenhandel op willen treden. Hierdoor hoeft u als koper niet aan ons te betalen maar doet u rechtstreeks zaken met de online kinderwagens winkel of outlet. Wij zijn van mening dat alleen door deze werkwijze aanbiedingenkinderwagens.nl betrouwbaar en onafhankelijk advies kan geven. Wij kijken er op toe dat de aanbieders die u op deze website zult vinden ook daadwerkelijk betrouwbaar aanbiedingenkinderwagens verkopen. Om dit te kunnen bepalen zullen wij alle aanbieders voordat wij hun aanbiedingen weergeven boordelen op basis van heldere criteria. Hierbij moet u zich voorstellen dat wij zeker moeten weten dat een online kinderwagens winkel of outlet daadwerkelijk doet wat men belooft. Dat wil zeggen dat de aanbieder de kinderwagen moet leveren binnen de aangegeven termijn en voor het bedrag dat deze in rekening gebracht heeft. Het belangrijkste om betrouwbaar aanbiedingenkinderwagens aan te schaffen is dat met kan betalen met iDeal. Door de mogelijkheid om te kunnen betalen met iDeal kan aanbiedingenkinderwagens.nl betrouwbaar zeggen dat u veilig kunt betalen bij een online kinderwagens winkel of outlet. Alleen door te betalen met iDeal kunt u er als koper van uit gaan dat uw betaling volledig veilig en anoniem zal gebeuren en dat er geen persoonlijke en financiële informatie over het internet verzonden zal worden. Als internet marketing bedrijf weten wij als geen ander wat de kracht van iDeal is bij het online aankopen doen en wij zijn wij dan om dit niet te eisen van de aanbieders die u op deze website aan zult treffen.